🔉 Tijdelijke Actie! ” back-to-school ” bij aankoop van speelgoedmix en/of snoepmix en/of menuboxenmix voor min. 350€ Excl. en krijg 50 gratis setjes kleurpotloden met kleurboekje vol emoties!

Marco®Industries Europe: VAFA ZERT – Certificering

home
train

Marco®Industries Europe is sinds 1 september 2015 lid van de VAFA in Duitsland (Verband Automaten-Fachaufsteller). Deze vereniging vertegenwoordigt exploitanten van automaten op de Duitse markt. Ons lidmaatschap stelt ons in staat waardevolle informatie en ervaringen op te doen, die we ook op de Belgische markt kunnen toepassen.

Na negen jaar gewoon lid te zijn, besloten we een stap verder te gaan in onze betrokkenheid. We hebben alles in het werk gesteld om gecertificeerd te worden door de Duitse VAFA-vereniging.

Op 20 mei 2024 kwamen de heer Dirk Böhmer, Zaakvoerder van VAFA, en de heer Ralph Zimmermann, Voorzitter van VAFA, ons controleren op tal van punten. De volledige werkwijze van Marco®Industries Europe werd grondig geëvalueerd. Zowel onze locaties in Dadizele als Izegem werden geïnspecteerd. Op enkele kleine punten na, was alles in orde om het certificaat in ontvangst te kunnen nemen.

Kort daarna ontvingen we het officiële bericht: “In de bijlage vindt u de certificaten voor uw certificering. Het was voor ons een eer om uw geweldige bedrijf te leren kennen!”

M®IE BV – Marco®Industries Europe, is de eerste onderneming in België die het kwaliteitslabel “VAFA ZERT” heeft mogen ontvangen. Hier zijn we bijzonder trots op!

Delen op: fb x